Zonwering prijzen

Zonwering prijzen
Zonweringen zijn er in veel verschillende soorten, maten, materialen, kleuren, bedieningen en montage. Samen met de verschillende afnemers zijn dit belangrijke factoren tot de prijzen van uw zonwering. Graag willen wij de verschillende prijzen met u doornemen.

Prijzen

Soort zonwering Prijs incl. btw Breedte
Jaloezieën € 90 – € 600 1 – 3 meter
Zonnescherm € 170 – € 1.050 1 – 5 meter
Screens € 150 – € 270 1 – 3 meter
Uitvalscherm € 170 – € 690 1 – 4 meter
Shutters € 300 – € 1.400 1 – 3 meter
Markiezen € 340 – € 750 1 – 5 meter
Knikarmscherm € 650 – € 1.050 4 – 5 meter
Rolluiken €90 – €500 ,- 1 meter

Overige opties

Overige opties Prijs incl. btw Afhankelijk
Handmatig €35 ,-
Elektrisch €250 ,- Afstandsbediening / knop
Montage €50 – € 200 Type zonwering
Brandvertrager €40,-
Anti-optilveren €5,-
Zonnesensoren €180,-
Bewegingsmelder €250,-

Rolluiken prijzen

Rolluiken

Rolluiken worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Zo kunt u een rolluik gebruiken als een normale zonwering. Op deze manier houdt u de zon tegen die uw woning in de zomer erg kan verhitten. Het is tegelijkertijd ook een goede bescherming voor uw ogen tegen de felheid van de zon. Ook kunt u een rolluik gebruiken voor de bovenstaande opties zoals brandvertrager en anti-optilvilter. Met de optie van brandvertrager gaat het om de klasse. Elke klasse heeft een aantal minuten dat de rolluiken het vuur tegenhoudt. De tijd zit tussen de 30 en de 120 minuten voorkomen. Een anti-optilvilter daarin tegen bestaat uit lamellen die zich stevig in elkaar schuiven, wanneer iemand hem wil optillen. Doordat de lamellen in elkaar geschoven zitten, gaan ze bijna niet meer omhoog en wordt inbreken minder aantrekkelijk. Het kost teveel tijd, waardoor er ook meer kans is dat de inbreker betrapt wordt. Een anti-optilvilter wordt veel gebruikt in winkelpanden en bij bedrijven.

Garantie

De garantieperiode van zonweringen is natuurlijk afhankelijk van het soort zonwering dat u heeft en waar u garantie voor wilt. Meestal gaat een zonwering gemiddeld 10 a 20 jaar mee, waarvan u ongeveer vijf jaar recht heeft op garantie voor de buitenzonwering. De binnenzonwering heeft echter wat minder garantie. Gemiddeld komt u daarop uit bij 1 a 2 jaar garantie. Hier zitten echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo geven de meeste specialisten alleen garantie als u de zonwering goed gebruikt, de montage door een vakman is gebeurd en u hem goed onderhoudt. Het is dan ook belangrijk u goed te laten informeren, voor u voor onprettige verrassingen komt te staan.

Vrijblijvend zonwering offertes vergelijken

Een prijsoverzicht is handig, maar wellicht wilt u een voorstel op maat ontvangen. Welnu, via Rijkee Zonwering vergelijkt u vrijblijvend meerdere zonwering offertes op prijs en kwaliteit. Uw aanvraag is geheel kosteloos en zonder enige verplichting.